Om os 2017-11-02T23:28:37+00:00

Om LONG4LASHES & Os

Læs om os, hvad vi laver, hvad der er vigtigt for os, og hvilke værdier vi efterlever i vores daglige arbejde.

LONG4LASHES based on innovative ingrediens from nature

Vores produkter

Vi bliver hele tiden inspireret af naturen. Vores produkter er alle identificeret ud fra planternes helbredende egenskaber, hvor ekstrakter udnyttes til fremstilling af innovative produkter, der er yderst effektive. Resultatet er en serie af højeffektive kosmetiske produkter med aktive ingredienser, som optimerer den naturlige skønhed og garanterer en hurtig og vedvarende, synlig forbedring!

Uanset hvilket DOSM-produkt du vælger, kan du stole på, at det kun indeholder ingredienser, hvis effektivitet og kompatibilitet er blevet testet og påvist i velrenommerede, langsigtede studier.

Vores mission

Vores mission er “Real You”, dvs. “Den Ægte Dig”. Vi vil hjælpe med at bringe din naturlige skønhed frem og understrege dine flotteste træk. Vores mål er, at din naturlige skønhed vinder – ingen unaturlige eller invasive indgreb –  du skal elske dig selv som den person, du er – fordi du er smuk!

LONG4LASHES brand er en serie af effektive og innovative produkter, skabt til kvinder, der værdsætter den højeste kvalitet og søger de bedste løsninger.

LONG4LASHES - naturlige lange øjenvipper

“LONG4LASHES står for produkter af højeste kvalitet. Alle ingredienser er omhyggeligt udvalgt fra naturen og resultatet er usædvanligt effektive kosmetikprodukter. Produktsikkerheden er i orden, hvilket spiller en meget vigtig rolle, særligt i forhold til vores sarte øjenomgivelser. Kosmetikprodukter fra LONG4LASHES giver ingen irritation og er ikke allergi-fremkaldende. Personer med sart og sensitiv hud, kan bruge produkterne i deres daglige plejerutine uden bekymring. Jeg anbefaler LONG4LASHES-produkter til alle, der sætter pris på høj kvalitet og gerne vil pleje deres udseende og få et smukt blik.”

Test og gennemgang foretaget af:

Joanna Matkowska-Jankau, MD Oftalmolog
Halina Pawlik, MD, PhD Dermatolog
Elzbieta Grubska-Suchanek, MD, PhD Allergolog

LONG4LASHES - naturlige lange øjenvipper
LONG4LASHES - naturlige lange øjenvipper

Januar UDSALG - SPAR op til 50% - indtil 31/01 | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering ved køb over 500 kr. Luk