shopify – SHOP 2017-11-08T12:59:08+00:00
LONG4LASHES
LONG4LASHES

Naturlige Lange & Fyldige
Øjenvipper

LONG4LASHES
Magisk & Glamourøst blik – overkommelig pris!

LONG4LASHES gør dine øjenvipper længere, tykkere og stærkere. Den naturlig vippe vækst boostes, og vipperne fastholdes. Effektiviteten er bekræftet af vores brugere. Testet dermatologisk og oftalmologisk af vores specialister.  Anbefalet af brugerne!

LONG4LASHES

FORTROLIGHED
Beskyttelse af dine personlige data er en af vores prioriteter – vi videregiver/sælger ikke oplysninger om vores kunder til tredjeparter.

TELEFONISK BESTILLING
Hvis du af en eller anden grund ikke kan afgive din bestilling online, kan du ringe til os på  (+45) 2774 2280 (kl. 9.00-16.00) og angive alle oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre bestillingen.

EFFEKTIVITETSGARANTI
Vi er helt sikre på effektiviteten af vores produkter. Vi er faktisk så sikre, at vi giver penge-tibage-garanti. Det betyder, at hvis du af en eller anden grund ikke synes, at produktet lever op til dine forventninger, kan du sende det retur og få dit køb refunderet.

SIKKERHED
DOSM’s produkter forårsager ingen hudirritation, allergi eller andre sideeffekter. Det bekræftes af både undersøgelser og vores brugers anmeldelser.

LONG4LASHES
EYELASH ENHANCER
399 DKK

Vælg antal

Indhold:              3 ml
Behandlingstid:  4-6 måneder

Andre har også købt

LONG4LASHES Eyebrow Serum

399 DKK

LONG4LASHES Eyebrow Serum stimulerer brynenes naturlige vækst, nærer dem og forbedrer deres tilstand. Du vil indenfor kort tid få tættere, kraftigere og mere fyldige øjenbryn.

Indhold:              3 ml
Behandlingstid:  4 måneder
mascara Tube Technology,

169 DKK

LONG4LASHES Long-Wearing Mascara er baseret på Tube Technology, med næring og 24 timers holdbarhed.  Du får længere, tættere, kraftigere og mere fyldige øjenvipper.

Indhold:              8 ml
2 trins øjenmakeup fjerner

99,50 DKK

LONG4LASHES 2-Fase Flydende øjenmakeupfjerner fjerner effektivt makeup, stimulerer  væksten af dine øjenvipper,  fugter, beroliger og eliminerer irritation og følsom hud omkring øjnene.

Indhold:             250 ml

Januar UDSALG - SPAR op til 50% - indtil 31/01 | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering ved køb over 500 kr. Luk